Sunday, April 15, 2012

:: ini sumpah osem ::

assalamualaikum.

apa khabar iman hari ni ??

alhamdulillah, tadi pertemuan dgn sisters of RCMP.
banyak sangat benda yg saya dpt. terlalu banyak.
n one thing. even kami jumpa lebih kurg 4 jam je.
tapi, saya rasa syg sgt dgn mereka. rasa mcm tanak bg diorg balik jeee. boleh takkk. :)
rasa mcm kami sangat dekatttt.

saya tak pernah rasa suasana mcm tadi.
even mereka dari phase yg berbeza, but, they can live just like a happy family.
no seniors or juniors. but they are sisters !!
they love each other because of Allah.

sy selalu terfikir, mcm mana la sy nnti kat RCMP.
n sy pernah terfikir, sy tanak keluar dri bumi tarbiyyah saya ni.
saya tanak keluar dari KMKN ni. 
sbb saya takot dgn dunia luar.
but today, everything has changed.
they make me feel secure. 
sungguh. hati2 kami dah bersatu even sebelum ni kami tk pernah jumpa pon.
ukhwah fillah ini sungguh osem. 
saya rasa selamat. saya rasa mcm ad org akan jaga saya nanti :')
sbb saya tahu sy belum cukup kuat untuk tempuhi dunia luar ni sorang2.




uhibbukum fillah abadan abadaa :')


6 comments:

Cam Alyahya said...

masyaAllah, sayang........


*btw sedap lagu instrumental kat blog ni~ :')

:: cik amirah :: said...

kak cam--thanks. :)
uhibbuki fillah kak. :')

nailul muna said...

subhanaALLAH sisters..kami pon sgt sayang nk tggalkan bumi kmkn..rasa rindu walau sekejap bertemu..ingat kami dalam doa ye adik2

:: cik amirah :: said...

kami pon rindu dgn akak2. moga ada pertemuan lagi selepas ini jika diizinkan-Nya. inshaAllah :')

musafir asing said...

jazakillahukhair hadekku yang osem lagi vavavom~ may allah bless u with the warm welcoming. sesungguhnya kami tak sabar nak menerima babies baru yang sangat suci ni...subhanallah, moga pertemuan ini akan ditautkan dengan kasih tanpa syarat, semuanya kerana allah.

peluk cium daripada kakakmu,
k wani

:: cik amirah :: said...

kami lagi tak sabar nk jumpa dgn akak2 yg osem ni :') insha Allah. uhibbuki fillah kak. :)

\